ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας, είναι ο ειδικός  που γνωρίζει σε βάθος τις μεθόδους αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας και μπορεί να τις διδάσκει με υπευθυνότητα και ασφάλεια

Οι γνώσεις του αφορούν ένα ευρύ πεδίο από : ψυχολογία, νομικά θέματα, κοινωνιολογία, πρώτες βοήθειες, εγκληματολογία , τεχνικές πολεμικών τεχνών κλπ.

Ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας, δεν είναι προπονητής αθλημάτων, δεν προπονεί αθλητές και δεν καλλιεργεί κάποιο άθλημα.

Η ετυμολογία και το νομικό πλαίσιο, είναι τέλειος διαφορετικό για το κάθε αντικείμενο, όπως διαφορετικές είναι και οι γνώσεις και δεξιότητες, που πρέπει να έχει ο κάθε επαγγελματίας.

Στο κέντρο  «ΥΠΑΡΞΗ» ο σπουδαστής, μαθαίνει σε βάθος όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και μεθόδους, σε προγράμματα σπουδών διετούς, τριετούς ή πενταετούς διαρκείας  και αποκτά διπλώματα διεθνούς κύρους .

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτές, έχουν πολυετή εμπειρία και πιστοποιήσεις και εγγυώνται, για την επαγγελματική κατάρτιση και πιστοποίηση των σπουδαστών, όπως και για την συνεχή στήριξη, μετά την αποφοίτηση τους.    

Ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας είναι ένα σύγχρονο δυναμικό επάγγελμα, με πολλές προοπτικές και μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Οι σπουδές περιλαμβάνουν πλήρες θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, καθώς και απόκτηση εμπειρίας με πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενες σχόλες. Ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας, εκπαιδεύεται σε σύγχρονες πολεμικές τέχνες όπως: Jiu-jitsu, Kick-boxing, Street fighting, Krav-maga, MMA κλπ. αλλά και στην εγκληματολογία, την ψυχολογία, νομικά θέματα, πρώτες βοήθειες κ.αλ. Οι διδάσκοντες εκπαιδευτές είναι γνωστοί επαγγελματίες , με τεράστια εμπειρία και διεθνή αναγνώριση και είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και παρέχεται υποστήριξη στους σπουδαστές, μετά την αποφοίτηση τους.

Υπεύθυνος τμήματος:
Γιάννης Λαιμοδέτης

Έναρξη:
26 Οκτωβρίου 2018

Κόστος:
1500ε ανά έτος
(για εγγραφές έως 20 Σεπτεμβρίου, έκπτωση 20%)

Εξόφληση σε 10 δόσεις

Default sample caption text

ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Η ISU ( international Street fighting Union) διοργανώνει σχολή εκπαιδευτών & βοηθών εκπαιδευτών αυτοάμυνας.

Η σχολή έχει διάρκεια 100 διδακτικές ώρες και οι συμμετέχοντες, θα διδαχτούν : Άμυνα σε άοπλο και ένοπλο επιτιθέμενο, νομικά θέματα, ψυχολογία της αυτοάμυνας, διδακτική κλπ.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σ/Κ ( Παρασκευή και Σάββατο) και οι απόφοιτοι, θα αποκτήσουν το βασικό δίπλωμα εκπαιδευτή, με δυνατότητα συνέχισης σπουδών στο ΚΔΒΜ «ΥΠΑΡΞΗ» για απόκτηση  του διπλώματος επαγγελματία εκπαιδευτή.

Διοργανωτής : Ελληνική εταιρία φιλοσοφίας, ψυχολογίας και έρευνας  σε συνεργασία με την  ISU.

 

Έναρξη : Παρασκευή  26 Οκτωβρίου   2018

Λήξη : Σάββατο  23 Μαρτίου 2019

Εγγραφές : Έως 8 Οκτωβρίου 2018.

Κόστος : 480 € ( σε δόσεις)

Τόπος : Σόλωνος 41, 10672 Κολωνάκι Αθήνα

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Για πληροφορίες και εγγραφές : icateurope@gmail.com

 και 6944417770 ( Γιάννης Λαιμοδέτης).

www.streetfighting.gr