Μαρία Ντίνου

Μαρία Ντίνου

Η Μαρία Ντίνου είναι πιστοποιημένη σύμβουλος ψυχικής υγείας –  ψυχοθεραπεύτρια στην συνθετική και υπαρξιακή προσέγγιση. Είναι κάτοχος Diploma in Integrative Counselling & Counselling Skills Cosca BCA, Counselling & Psychotherapy in Scotland, BA in Integrative Counselling, Middlesex University of London, International Diploma in Bodynamic Foundation Training.

Το 2012 ολοκλήρωσε επιτυχώς το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα  Κλινικής Ψυχοπαθολογίας του Αιγινητείου και το 2015 την 4ετή εκπαίδευση στη υπαρξιακή συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία της Ελληνικής Εταιρείας Υπαρξιακής Ψυχολογίας «Γίγνεσθαι».

Είναι Τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συνθετικής Θεραπευτικής Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας, Τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και της European Association for Counselling. Από το 2015 είναι μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας  Συμβουλευτικής.
Συνεργάζεται με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άλλους φορείς και από το 2009 ως και σήμερα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της (συμβουλευτική ενηλίκων) στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λυκόβρυσης –  Πεύκης.
Εργάζεται ιδιωτικά ως σύμβουλος ψυχικής υγείας – ψυχοθεραπεύτρια με ενήλικες, ζευγάρια και οικογένειες.