ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ( PRIVATE INVESTIGATOR)

Εντατικό καλοκαιρινό τμήμα.

Ο Ιδιωτικός ερευνητής, είναι ένα συναρπαστικό επάγγελμα, γεμάτο συγκινήσεις και ενδιαφέρουσες προοπτικές. Ο σπουδαστής εκπαιδεύεται μεθοδικά, στους τρόπους έρευνας και τα μυστικά του επαγγέλματος, από έμπειρους καθηγητές με πολυετή εμπειρία και διεθνή αναγνώριση. Οι απόφοιτοι του κέντρου «ΥΠΑΡΞΗ», μετά την αποφοίτηση τους αποκτούν πτυχίο (Diploma) και είναι πλήρως καταρτισμένοι, στο να ασκούν το επάγγελμα νόμιμα, με βαθειά γνώση και πρακτική άσκηση. Τα μαθήματα εκτός των μεθόδων έρευνας περιλαμβάνουν: εγκληματολογία, ψυχολογία, γνώση του νομικού πλαισίου κλπ. Στους αποφοίτους παρέχεται συνεχής υποστήριξη, σε κάθε επόμενο βήμα της καριέρας τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι εξάμηνης διάρκειας και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή τους μήνες Μάιος-Ιούνιος-Ιούλιος –Σεπτέμβριος-Οκτώβριος. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν :Τεχνικές έρευνας, ψυχολογία, αυτοάμυνα κλπ.

Στους απόφοιτους απονέμεται το ΔΙΠΛΩΜΑ Ιδιωτικού ερευνητή.

Σε ποιους απευθύνεται  : Σε αποφοίτους λυκείου, που επιθυμούν να σπουδάσουν ένα ενδιαφέρων αντικείμενο και να εργαστούν σαν ιδιωτικοί ερευνητές.

Τρόπος εκπαίδευσης : Η εκπαίδευση εκτός των θεωρητικών εισηγήσεων, περιλαμβάνει βιωματικές ασκήσεις και άμεση εφαρμογή των γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτώνται.

Υπεύθυνος τμήματος:
Κώστας Σωτηρόπουλος

Κόστος : 1980 ε ( σε 6 δόσεις)

Προεξόφληση : 1600 ε

 Έναρξη: Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Εγγραφές : Έως 25 Απριλίου 2019

 

 ================================

Τόπος : Σόλωνος 41, 10672 Κολωνάκι Αθήνα

Τηλ.: 210-3388044, 6944-417770