ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (Self – protection expert)

Έναρξη 12 Ιανουαρίου 2018

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διδάσκεται το αντικείμενο του ειδικού αυτοπροστασίας και απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους, που θέλουν να εμπεδώσουν σε βάθος το αντικείμενο, με τις πολύπλευρες παραμέτρους του.

 Ο σπουδαστής εκπαιδεύεται σε θεωρητικό και πρακτικό μέρος, στους κατώθι τομείς : Αυτοάμυνα, πολεμικές τέχνες, εγκληματολογία, ιδιωτική έρευνα, προσωποφύλαξη κλπ.

  Οι απόφοιτοι του κέντρου «ΥΠΑΡΞΗ», έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε ποικίλους τομείς, που αφορούν την ανθρώπινη ασφάλεια, με πλήρη γνώση και επαγγελματισμό.

 Οι καθηγητές του κέντρου, είναι πολύ έμπειροι επαγγελματίες με διεθνή αναγνώριση και πιστοποίηση.

Το επάγγελμα του σωματοφύλακα, απαιτεί υψηλού επιπέδου γνώση, εμπειρία και συνεχή εξέλιξη. Είναι ένα επάγγελμα με πολλές προοπτικές και ανοδική πορεία διεθνώς.

Η εκπαίδευση των σπουδαστών περιλαμβάνει : 
• Γνώση της αυτοάμυνας, 
• τακτικές συνοδείας προσώπων, 
• έλεγχο χώρων, 
• ταχεία οδήγηση, 
• πρώτες βοήθειες, 
• εγκληματολογία, 
•ψυχολογία κλπ.

Οι καθηγητές του κέντρου «ΥΠΑΡΞΗ», είναι κορυφαίοι επαγγελματίες, με πολυετή εμπειρία και βαθειά γνώση του αντικειμένου.

Στο παρών σεμινάριο, θα διδαχτούν όλες οι βασικές γνώσεις και τεχνικές που χρειάζεται ο επαγγελματίας Σωματοφύλακας, καθώς και χρήση του απαιτούμενου εξοπλισμού, τεχνικές αυτοάμυνας, γλώσσα του σώματος, νομικό πλαίσιο κλπ.

Στους συμμετέχοντες κάθε κύκλου, θα δίνεται βεβαίωση συμμετοχής.

Σε ποιους απευθύνεται : Σε αποφοίτους λυκείου, που επιθυμούν να σπουδάσουν ένα ενδιαφέρων αντικείμενο και να εργαστούν σαν Ειδικοί σύμβουλοι αυτοπροστασίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες 23-55 ετών, που τους ενδιαφέρει η γνώση και η σε βάθος  καλλιέργεια της αυτοάμυνας, είτε για προσωπικό ενδιαφέρων, είτε σαν επάγγελμα.

 Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι διπλωματούχοι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές αυτοάμυνας,  να έχουν λευκό ποινικό μητρώο και να είναι απόφοιτοι λυκείου ή ισοδύναμης σχολής.

Τρόπος εκπαίδευσης : Η εκπαίδευση εκτός των θεωρητικών εισηγήσεων, περιλαμβάνει βιωματικές ασκήσεις και άμεση εφαρμογή των γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτώνται.

Υπεύθυνος εκπαίδευσης:
Γιώργος Ρουμπίνης

Έναρξη :
Παρασκευή 19  Οκτωβρίου  2018

Διάρκεια: 40 ώρες

Διοργανωτής :
Ελληνική εταιρία φιλοσοφίας, ψυχολογίας και έρευνας- ΚΔΒΜ «ΥΠΑΡΞΗ»

Κόστος: 600e
(για εγγραφές έως 20 Σεπτεμβρίου, έκπτωση 20%)

Εξόφληση σε 3 δόσεις

Τόπος :
Σόλωνος 41, 10672 Κολωνάκι, Αθήνα

Τηλ. 210-3388044, 6944-417770

 Γιατί να φοιτήσω στην «ΥΠΑΡΞΗ»?

Γιατί η εμπειρία και ο επαγγελματισμός των καθηγητών, είναι εγγύηση για την υπεύθυνη και σε βάθος εκπαίδευση. Οι εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες ειδικοί στην αυτοάμυνα, σωματοφύλακες και ειδικοί ασφαλείας.

Η πιστοποίηση και το δίπλωμα του ειδικού αυτοπροστασίας, είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και οι τεχνικοί διευθυντές, είναι δάσκαλοι παγκοσμίου κύρους και εμβελείας.

Η «ΥΠΑΡΞΗ» είναι αναγνωρισμένο Κέντρο δια βίου μάθησης 1 πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ- Υπουργείο παιδείας.