Εισηγητές – συνεργάτες

Γιάννης Λαιμοδέτης

Εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών

Εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών με ειδίκευση, στην αυτοάμυνα. Διδάσκει επί 28 έτη και κατέχει πολλούς τίτλους και διακρίσεις. Συγγραφέας πέντε βιβλίων και εισηγητής σε πλήθος σεμιναρίων σε Ευρώπη, Ασία, ΗΠΑ.
Πτυχιούχος προπονητής της Γενικής γραμματείας αθλητισμού.
Διπλωματούχος ψυχολογίας (B.Sc) με μετεκπαίδευση στην συμβουλευτική-ψυχοθεραπεία (Cosca) και κάτοχος Ph.D στην φιλοσοφία( H.Π.Α).
Μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής εταιρίας Συμβουλευτικής.

Αντώνης Αυγέρης

Ειδικός εκπαιδευτής αυτοάμυνας

Ειδικός εκπαιδευτής αυτοάμυνας, κάτοχος πτυχίου master στις πολεμικές τέχνες και με μεγάλη διδακτική εμπειρία. Συμμετοχή σε διεθνείς επαγγελματικούς αγώνες ΜΜΑ.

Πανελλήνιος πρωταθλητής Ζίου – Ζίτσου.

Απόφοιτος του πανεπιστημίου Πατρών ( Μαθηματική σχολή).

Επί πενταετία, επαγγελματίας φύλακας ασφαλείας πλοίων ( Maritime operator security).

Γιώργος Ρουμπίνης

Ειδικός εκπαιδευτής αυτοάμυνας και συνοδών ασφαλείας

Ειδικός εκπαιδευτής αυτοάμυνας και συνοδών ασφαλείας, με 15ετη προϋπηρεσία. Κάτοχος μαύρης ζώνης 5ου βαθμού και εισηγητής σε διεθνή σεμινάρια και εκπαιδεύσεις.
Διεθνής πρωταθλητής πολεμικών τεχνών.
Ειδικός εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών σε καταστάσεις μάχης.
Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Βίβιαν Σαχπάζη

Προσωποκεντρική Εκπαιδεύτρια

Η Βίβιαν είναι πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας (Πανεπιστήμιο Αθηνών), κάτοχος Master of Science in Person – Centered Counseling (University of Strachlyde) και από τον Οκτώβριο 2017 μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Φιλοσοφίας (Σχολή Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Πατρών). Έχει εκπαιδευτεί ως Προσωποκεντρική Εκπαιδεύτρια (University of Strachlyde – ICPS) και ως Προσωποκεντρική Επόπτρια (Hellenic Focusing Center). Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως Προσωποκεντρική Σύμβουλος (ατομικές συνεδρίες με ενήλικες, σαν συντονίστρια σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και ομάδες γονέων). Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής, μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής και της Ελληνικής Προσωποκεντρικής & Βιωματικής Εταιρείας.

Έβελυν Αγγελοπούλου

Προσωποκεντρική Σύμβουλος

Η Έβελυν είναι κάτοχος Master of Science in Person-Centered Counseling (University of Strachlyde-ICPS) και απόφοιτος του Deere College (Associate Diploma). Έχει ολοκληρώσει τον βασικό κορμό της Ψυχοενεργειακής στη ΣΥΝΘΕΣΗ και από τον Οκτώβριο του 2017 παρακολουθεί το εξειδικευμένο τμήμα της Ψυχοενεργειακής. Τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται ως Προσωποκεντρική Σύμβουλος μέσα από ατομικές συνεδρίες και σαν διευκολύντρια σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης καθώς και σαν εισηγήτρια βιωματικών εργαστηρίων. Είναι Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής.

Φοίβη Σπέη

Ψυχολόγος

H Δρ Φοίβη Σπέη είναι διδάκτωρ του Cardiff Metropolitan University, στην Ψυχολογία της Υγείας. Διδάσκει ψυχολογία τα τελευταία τρία χρόνια στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στο Aegean College, στο ICPS & στο City Unity College. Έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμα σεμινάρια ψυχολογίας. Τέλος έχει ασχοληθεί με τη διεξαγωγή ποσοτικής και ποιοτικής έρευνας στους τομείς της ψυχολογίας της υγείας και της διαχείρισης καταστροφών και κρίσεων.

Κώστας Σωτηρόπουλος

Επαγγελματίας ιδιωτικός ερευνητής

Επαγγελματίας ιδιωτικός ερευνητής επί 28 έτη και ιδρυτικό μέλος, του συλλόγου ελλήνων ερευνητών.
Έχει πλήθος πιστοποιήσεων, στους τομείς της ιδιωτικής έρευνας και έχει διαλευκάνει εκατοντάδες υποθέσεις, στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Διευθυντής τεσσάρων γραφείων στην Αθήνα και συντονιστής πανελληνίου δικτύου ερευνητών.

Ανέστης Σοφός

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής αυτοάμυνας - αυτοπροστασίας

Διπλωματούχος προπονητής Παγκρατίου, από την Γ.Γ.Α και προπονητής Α’ κατηγορίας από την Ελληνική ομοσπονδία Γαλλικής πυγμαχίας.
Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από την ελληνική αστυνομία, σε θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας, οπλοτεχνικής, σκοποβολής και φρούρησης στόχων.
Ειδική εκπαίδευση σε θέματα προστασίας προσώπων, από την ελληνική αστυνομία.
Εργάζεται επί έντεκα έτη, σαν προσωπικός συνοδός, προπομπός, επικεφαλής ομάδας .

Μαρία Ντίνου

Σύμβουλος ψυχικής υγείας

Η Μαρία Ντίνου είναι πιστοποιημένη σύμβουλος ψυχικής υγείας – ψυχοθεραπεύτρια στην συνθετική και υπαρξιακή προσέγγιση.
Είναι κάτοχος Diploma in Integrative Counselling & Counselling Skills Cosca BCA, Counselling & Psychotherapy in Scotland, BA in Integrative Counselling, Middlesex University of London, International Diploma in Bodynamic Foundation Training.
Το 2012 ολοκλήρωσε επιτυχώς το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Κλινικής Ψυχοπαθολογίας του Αιγινητείου και το 2015 την 4ετή εκπαίδευση στη υπαρξιακή συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία της Ελληνικής Εταιρείας Υπαρξιακής Ψυχολογίας «Γίγνεσθαι».